Sytrix

Ännu en film med vår frågvisa Pernilla!

Tack för all rolig respons som vi fått för vår film om tråd! Jättekul! Många nya temaförslag har dessutom trillat in, flera av dem kommer i kommande filmer. Vi hade tänkt att del två skulle handla om symaskinsnålar, men det visade sig vara en ganska stor utmaning, så den får vänta till nästa fredag och blir därför del 3. Denna fredagen släpper vi istället en liten film om grundläggande sy-termer när man syr kläder. Detta är ett stort ämne och vi kommer säkert tillbaka till detta längre fram. Men denna gång undrar Pernilla bland annat vad en stadkant och en stickning är för något. I filmen hänvisar vi i text till en redan existerande film om mönsterutlägg mm. Direktlänk till den filmen hittar du här: Mönsterutläggning

I vår nya film får vi veta lite om vem Pernilla är och vad som är hennes favorit i syrummet! Nyfiken? Kolla då in filmen nedan!

Har du förslag på ämnen du vill att vi ska ta upp? Skicka då ett mejl till oss på: fraga.christinassytips@gmail.com

Vi önskar dig en riktig syig helg!

Christina & Pernilla ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s