Sytrix

Förstora mönsterdelar!

Denna fredag får ‘Fråga Christinas sytips’ en veckas semester och jag bjuder istället på en önskefilm om att förstora mönster.

En återkommande fråga är: Jag har ett mönster jag gillar men det är för litet, kan ska jag förstora det? Ja och nej, skulle jag vilja säga. Är det en storlek upp så kan det fungera väl, men flera storlekar… ja, då blir det sällan så lyckat om du inte har mönsterkonstruktionskunskaper eller är väldigt syvan. Jag har gjort en liten kort film om att förstora mönster och försöker här också visa vissa tekniker som INTE fungerar och förklara varför. Jag hoppas att du hittar lite matnyttig info i filmen, och som vanligt så visar jag hur jag gör (inte gör). Självklart finns det många fler knep.

Jag önskar dig en riktigt solig och syig helg!

Kram Christina ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s