Sytrix

Sy ett snyggt fodral till näsduks-boxen!

Hemma hos oss står det alltid minst en näsduks-box framme. Vi använder dem dels som vardagsservetter och dels till min allergi-näsa! 🙂 Pappboxar är ju inte så kul att ha stående framme, så jag har gjort fodral till dem. Nu har jag dessutom gjort en film om hur jag syr dem. I filmen använder jag ca en halv meter 7 mm brett Rigilene-band. Det är ett styvt band som man exempelvis kan ha för att hålla ut vidden på en balklänning, forma livet på en korsett eller hålla upp formen på t ex en väska. Du kan använda styvt mellanlägg/vlieseline eller liknande också, men det ger inte samma stadga.

I slutet av filmen har jag lagt in en bild på måtten på mitt mönster. Mönstret passar en box som mäter: 11,5 x 23 x 5 cm

Jag önskar dig en vårig och syig vecka!

Kram Christina ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s