Sytrix

Bandkanta utan bandkantare och cover? JA, SJÄLVKLART!

Att köpa en bandkantare till symaskinen för att bandkanta i trikå är inte superbilligt och en cover-symaskin är ännudyrare. Går det inte att göra en snygg halsringning utan allt detta då? Jo, självklart går det! Detta är en av mina egna favoritfilmer på Christinas sytips. Här visar jag hur du med den vanliga symaskinen och en tvillingnål kan sy en kanonsnygg halsringning! Tänk på att inte sy tvillingsömmen på slutet för långt ut i ytterkanten, den är snyggast om den följer innerkanten av bandet.

Jag önskar dig en solig och syig vecka!

Kram Christina ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s