Sytrix

Idag är min första semesterdag!

Vad hittar jag då på? Jo, jag har packat upp massor av paket med fina tygbindor och underbara handdockor! Vilken glädje det är att gå igenom allt fint som ni sytt! Just nu behöver vi pausa lite med bindor för förråden är fulla. Gissningsvis har vi 3-4 tusen bindor nu! Men har du sytt så spara dem och skicka dem till mig senare i höst. Tack för alla gulliga brev och kort, jag har sparat dem alla. 🧡 Här är ett urval av alla fina handdockor till gatubarn en i Nairobis slum. Än en gång, tack! I september reser jag till Nairobi och delar ut dem och håller sykurs med ungdomarna på plats.

Stor kram /Christina 🧡

Handdockor till gatubarn en i Nairobis slum!
Annons

3 kommentarer på “Idag är min första semesterdag!

 1. Hej Christina! Har du tips på någon organisation eller person som kan förmedla en trampsymaskin till behövande som inte har tillgång till elektricitet?
  Hälsningar Karina Sundkvist, Piteå

  Gillad av 1 person

 2. Hei Christina!

  Jeg jobber for et norsk forslag som heter Orage og vi gir ut et bokasin i Sverige som heter Inspirerande Handarbete. Jeg vil gjerne for tipse om YouTube-kanalen din på nyhetssidene våre der.
  Nå får jeg ikke lagt til bilder her i WordPress, men jeg tok en skjermdump fra følgende video:

  Tittel: sy spännande väskor
  Christinas Sytips viser blant annet hvordan du syr spennende vesker.
  https://bit.ly/3gWkSah

  Håper det er ok med deg.

  Alt godt,
  Jeanette Hanvik
  Orage AS

  Gillad av 1 person

  1. Hej! Självklart får ni det! 🙂 Berätta gärna i vilket nummer det är så ska jag försöka att få tag i tidningen.. Det är alltid roligt.

   Känner du till mitt Kenya-projekt? Jag har startat ett stort projekt med att samla in tygbindor som både privatpersoner och elever i skolor sytt. Jag har redan sänt iväg ca 2000 bindor med tillhörande trosor och nu har jag ca 3000 bindor till som jag ska ta med till Nairobis slum för att dela ut till skolflickor där för att ALLA FLICKOR SKA GÅ I SKOLAN HELA MÅNADEN! Jag har inte varit där tidigare men i september åker jag dit tillsammans med hjälporganisationen Healthy Thinking International (från Göteborg) som jobbar just med hälsofrågor och drogprevention i Afrika. Jag ska dels dela ut alla fantastiska bindor men också hålla sykurser på plats så att de sedan kan hjälpa sig själva och varann. Det ska bli så spännande! Vill du veta mer kontakta mig gärna på: christinassytips@telia.com
   Hälsningar Christina Palmqvist ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s