Fållar & kanter · Sy kragar och manchetter mm · Sytrix

Sy som en skräddare…

Det kom en förfrågan om hur jag syr en dold knäppning i blusar, jackor och kappor. Jag startar idag med ett klipp om hur jag syr ett sådant i en blus. Detta är en klassisk variant helt utan synlig söm, sydd med en enda söm. Det är linjeringen i början som är viktig och noggrann, sen går det som en dans! Testa gärna på en tygbit först och gör som jag, spara i en lyxig pärm! Kul när man behöver komma ihåg hur man gjorde om några år. För att absolut få alla linjer rätt idag, så plockade jag fram mitt prov från min utbildning. Sen räknade jag efter lite och kom fram till att jag sparat den i 35 år! Oj!

Idag är det du som vinner på att jag sparade min komihågprovlapp!

Lycka till

/Christina ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s