Sy fickor

Underbara fickor!

Snygga fickor på ett plagg är ofta det som höjer hela plagget. Att tänka efter lite extra hur de ska se ut, accentfärg eller ej, lock eller ej. På en jacka eller kappa så är det alltid snyggt med en stolpficka. Här har jag sytt en svart stolpficka på ett fiktivt rött plagg, så snyggt! Lite svarta knappar och kanske en svart krage så blir det wow-varning! Känner du dig osäker så testa gärna på en lapp först, det kan vara värt den extra tiden.

Lycka till!

Christina ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s