Lite av varje

Efterlysning!

Efterlysning! För drygt ett halvår sedan så hade Stoff & Stil i Malmö en tillfällig kollektion med möbeltyger i ull precis innanför ingången till butiken. Där köpte jag ett himmelsblått ylletyg och sydde en kappa som jag älskar. Nu har jag tyvärr råkat ut för att en del av kappan har blivit förstörd och jag behöver byta ut en del. Nu undrar jag, finns det någon vänlig själ som också köpte tyget och kan sälja en bit till mig?

/Christina ❤

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s