Sytrix

Rita av mönster från tidningar…

Jag köper sällan färdiga enskilda mönster utan köper då och då mönstertidningar, mest Burda och Ottobre. Jag har förstått att många drar sig för att köpa dessa eftersom man tycker att mönsterpapperna framstår som ett enda gytter. Jag har gjort ett litet klipp där jag visar hur det fungerar och då är det inte alls lika svårt! Tips! Köp billiga paket med silkespapper på t ex Biltema, behöver du en större bit så tejpar du bara ihop två papper. Billigt och bra!

Trevlig SY-helg!

/Christina ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s