Lite av varje

Vilken dag!

Workshop på Zannaz i Åstorp!

Wow vilken dag vi fick! Tack alla underbara tjejer som var med! Ute var det grått och mulet men inne hos Zannaz i Åstorp lös solen och arbetsivern. Jag hade en jätterolig och kreativ dag, trots att det var jobb för mig så var det med glädje som jag tillbringade eftermiddagen med dessa härliga sytokiga tjejer från olika delar av södra Sverige. Det blev många snygga fickor, kragar och bomberjackor (om än i mini format). Jag tycker att detta gav mersmak, så kul att träffa likasinnade och bara få frossa i sömnad, tyger och sömnadstekniker så när jag har vilat mig lite så ska jag börja fila på en ny träff. Det är ju dessutom redan flera som visat intresse för en workshop i Stockholmsregionen, så även det filar jag på.

Ett stort tack till Zanna och Kalle som öppnade sin härliga butik för oss idag, det var många som blev överraskade över hur mycket fina tyger ni erbjuder! Ett stort tack Linda också som assisterade och täckte upp för mig under eftermiddagen.

Vi ses igen!

/Christina ❤

Nyfiken på att vara med nästa gång? Håll ögonen öppna så skickar jag ut en inbjudan på christinassytips.com och på Facebook: Christinas sytips

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s