Lite av varje

Stockholm nästa?

Oj oj oj!

Det här med workshops har gett mig mersmak, men inte bara det, min inkorg på mailen vittnar om att det finns en enorm efterfrågan på workshops i momentsömnad! Vad kul! Att fixa en workshop nära hemifrån är ju ganska enkelt, speciellt när man har en butik som zannaz.se bortom knuten. ❤ ❤ ❤ Men nu finns det önskemål om en workshop i Stockholmstrakten och då behöver jag lite hjälp. Ska det bli i höst så har jag redan en kontakt ute bland er, men ska vi ha den lite senare i sommar så vänder jag mig lite frågande till er där ute, är det någon som känner till en bra lokal, till vettigt pris med bord, stolar, el etc lagom för ca 8-10 personer och som dessutom kan hjälpa mig lite med det praktiska runt om, mot att få kursen till reducerat pris? Hör i så fall av er på christinassytips@gmail.com.

Regnar det ute mitt i sommaren? Vad bra, då kan jag sy med gott samvete! 🙂

Kram /Christina ❤

Annons

2 kommentarer på “Stockholm nästa?

 1. Jag kan hjälpa till med mycket , men med lokal är det svårt, det är om nån bor i hyreslägenhet eller bostadsrätt och har tillgång till lokal i föreningen och det brukar kosta typ ingenting oftast gratis för dem som bor i föreningen. jag har letat och letat men de flersta kostar typ 400 kronor i timmen m.m. (jag bor i hus) och jag vill sy från 9-21 typ…så släng ut frågan om lokal i föreninig m.m .
  Annars kan jag hjälpa till med annat bara säg…
  Hoppas det blir i sommar..
  Det är bara en sak som är.
  vi måste till norrland i sommar (sjukdomsfall) 😦 och vet ej när… men skall boka flyg snart så vi får se om det lyckas…hoppas hoppas

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s