Knappar & Knapphål

Snygga knapphål!

Det spelar ju ingen roll hur vackra kläder och ting jag syr om jag inte får till detaljerna såsom knapphål och stickningar riktigt fina. När jag byter symaskin så är det alltid det jag testar först, innan jag köper maskinen. Min nuvarande maskin gör fantastiskt fina knapphål tycker jag. Till och med när kanten är tjock så syr den jämna fina knapphål. Här har jag gjort ett litet klipp och visar hur släden till knapphålet fungerar. Maskinen ställer in längden på knapphålet efter knappens storlek. Detta passar ju inte alltid, här visar jag också hur du justerar längden.

Lycka till!

/Christina ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s