Lite av varje

Workshop i Stockholmsregionen! 

Den 27 juli blir det en efterlängtad workshop med Christinas sytips i Arninge norr om Stockholm. Jag åker upp från Skåne för er skull!

Vi kommer att sy olika fickor, kragar, dragkedjor och annat som ni önskar. Allt material ingår i kursavgiften och fika på både för- och eftermiddag. Vi kör 10- ca 17.00. Skicka ett mail till christinassytips@gmail.com om du är intresserad.

Sy är kul och ju mer man kan ju roligare blir det!

Christina ❤

Annons

4 kommentarer på “Workshop i Stockholmsregionen! 

 1. Det låter superkul!!! Ingår dolt blixtlås? Det är mitt Mål med sommaren, har köpt ett gäng precis, vore ju bra med hjälp att våga komma igång 🙂

  Arninge har jag aldrig besökt, känns spontant som ett ställe man behöver bil för att ta sig till… Vad är det för adress? Jag måste kolla om det är hyfsat smidigt att ta sig dit med kommunala färdmedel, släpandes på en symaskin…

  Det är bara symaskin man ska ha med? OL behövs inte? Egen skarvsladd kanske? Jag vet, jag går händelserna i förväg 🙂 men det låter så roligt!

  (Jag kan tyvärr inte ange min riktiga mailadress för då kräver din blogg att jag loggar in på WP, och det tänker jag inte göra. Testar nu men en annan mail, som jag loggar in på max ett par gånger om året…)

  Gilla

  1. Hej! Jag ska kolla upp det där med kommunikationer. Jag har tänkt att ta med en overlock som vi kan samsas om. Jag är bortrest över helgen, har lite svårt att kolla. Men en sak kan jag svara säkert på, vill du sy dolt blixtlås så fixar vi det! Jag kan knepen 😉 Vi ses! /Christina ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s