Lite av varje

Workshopen är full!

Oj, vad härligt galet detta blev! I fredags bjöd jag in till workshop i momentsömnad den 17 juli 2017 och reste sedan iväg till Prag över en longweekend med min man. Under dessa dagar har anmälningarna trillat in och nu när jag kommit hem så är workshopen fullbelagd!

Det ska bli så kul att träffa er och få visa er mina tips och trix! En del har jag haft kontakt med här på sociala medier, någon har jag träffat i verkligheten tidigare och några har jag inte haft kontakt med tidigare. Vilken skön mix!

Nu ska jag åka iväg och shoppa material till den 27:e! Åh, vad kul det ska bli!

 

Vi ses! /Christina ❤

PS! Missade du chansen? Håll utkik, blir detta lyckat så kommer jag säkert tillbaka! ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s