Knappar & Knapphål · Sytrix

Knapphål

Åh vad härligt det är med en symaskin som syr fina knapphål! När det gäller det mesta annat så funkar vilken hushållsmaskin som helst för mig, men knapphål, det är jag petig med. Men visst är det så att det är detaljerna som gör plagget? Så det är ju inte så konstigt. Dessutom är det smidigt att sätta maskinen på ‘Start’ och sen gå iväg medan maskinen syr. Just knapphål i tunn trikå kan vara knivigt på vissa maskiner. Jag är så glad för min Horizon S5 som jag köpte av Zannaz förra året!

Just nu syr jag en blus/tunika av detta läckra tyg (även det från zannaz.se). Lite fina röda knappar och sen är den klar.

Känner mig nöjd!

/Christina

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s