Lite av varje

Massor av skor!

Jag syr ju en stor del av mina kläder själv och kanske är det därför som jag älskar accessoarer, skor, väskor, strumpor, strumpbyxor… ja, allt möjligt som kompletterar outfiten. Sen kan jag vara ganska tråkig också och bara använda favoritväskan ändå. Men gör jag en festklänning så syr jag nästan alltid en handväska till, i alla fall om jag ska på någon speciell fest. När jag hittade detta skotyget så blev jag helsåld, det var verkligen ett ‘måste-ha-tyg’ men, vad skulle jag sy? Nu blev det i alla fall en lite längre blus/tunika snygg till en svart topp och svara jeans. Men den är iögonfallande, hoppas att jag vågar bära den! 😉 Min make är inte lika såld på det mönstret, om jag säger så… Men, jag har en och annan tunika/blus till så det finns sådana som faller honom i smaken också. 🙂 Jag visade igår vad fina knapphål min maskin syr, detta är alltså det färdiga plagget!

Sy är livet!

/Christina ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s