Lite av varje

Att redigera på Youtube…

I torsdags när jag satt och redigerade ett klipp till er på Youtube så plötsligt försvann alltihop och en request kom upp som sa att Youtube nu slutade att erbjuda denna redigeringsmöjlighet. Jag som var nästan klar, skulle bara ladda upp filen! Grr! Jag hade, naturligtvis, missat att denna eminenta möjlighet skulle försvinna. Jag har tyckt att detta var ett snabbt och enkelt sätt att redigera och dela filmer med er. Men, nu har jag köpt ett nytt program som jag ska testa (Läs: lära mig), så om det blir lite konstiga klipp ett tag framöver så får ni ha lite tålamod. Det blir bättre (hoppas jag)! 🙂

Ha en skön sy-lördag!

/Christina

PS. Det står på sidan att det ska tas bort den 20 september, men det togs bort kvällen efter.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s