Rita egna mönsterdelar · Sy i trikå · Sy små ting

Sy en superenkel mössa

Nu har jag gjort sew along tutorial hur du syr en superenkel mössa av restbitar i trikå eller gamla T-shirts! Tanken är att vem som helst ska kunna sy denna, kalla den ‘folkmössa’ om du vill, men den är såååå enkel att sy! Jag visar storleken för en babymössa men du kan göra den i vilken storlek du vill och du kan sy den på en vanlig symaskin helt utan finesser! När du gjort en så lovar jag att du syr många! Wow vad kul det var att sy! Tips: Vuxen dam (Medium) ca 56 cm bred (28 cm brett på mönstret och 30-32 cm hög) vuxen herr (Large) ca 60 bred (30 cm brett på mönstret och 30-34 cm hög).

Som jag skrivit tidigare så har Youtube tagit bort sin redigeringsfunktion, så nu har jag köpt ett redigeringsprogram och detta är mitt allra först försök med det nya programmet. Jag hoppas att du ändå känner dig hemma! Lite scary för mig, men jag vänjer mig nog snart! Jag har lärt mig mycket nytt idag och det hoppas jag att du också gör när du ser mina klipp!

Lycka till!

/Christina ❤

 

Annons

8 kommentarer på “Sy en superenkel mössa

  1. Jättebra tips 😃 jag delade länken i gruppen ” Handarbete för välgörenhet” just för att du visar så pedagogiskt och bra ………
    Tack för att du delar med dig ❤❤❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s