Lite av varje

50 148 klick!

Sitter här och försöker smälta det jag läser. Christinas sytips har just nu drygt 50 000 visningar (50 148 för att vara exakt) på Youtube och är snart uppe i en kvarts miljon visningsminuter! Ojdå! Visst, ‘Pjudipaji’ har avsevärt fler men… han har en ‘något’ större målgrupp också!
Jag vill nu bara skicka ut min tacksamhet till er alla för det gensvar och den kärlek ni ger tillbaka till mig! ❤ Ni stimulerar mig att fortsätta att sprida slöjdglädje över världen, ja, för filmerna har faktiskt tittare runt om i världen, lite här och där i alla fall!
Kom gärna med fler önskemål om sömnadsdetaljer som ni önskar tutorials på!
Slöjda är livet! ❤
/Christina ❤
Annons

2 kommentarer på “50 148 klick!

  1. Ja du är värd allt beröm, jag följer gärna dina tips och har lärt mig Såå mycket tack vare dig. Med syhälsning Ulla Olsson

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s