Lite av varje

Sy-workshop!

Nu blir det workshop i momentsömnad igen hos Zannaz i Åstorp torsdagen den 2 november klockan 12-18.

Du väljer i förväg vad du är sugen på att lära dig så tar jag med det. Självklart tar jag dessutom med lite extra prover som du kan välja på när du är på plats, dessutom lite nya som inte var med förra gången, så klart! Jag bjuder på kycklingsallad, fika och allt material ingår. Symaskiner finns på plats, men vill du hellre ha med din egen så fungerar det lika bra! Egen sax medtages också och har du lite sybehör som du trivs extra bra med så kan du ta med det också.

OM vi har tur så har den nya spännande täcksömsmaskinen från Brother kommit och då utlovar vi en demonstration av den och dessutom får ni gärna prova själva! Brother CV3550 https://www.facebook.com/zannazsy/ (Jag hoppas att denna länken fungerar) Är du sugen på att testa en overlock så kan du göra det också!

Butiken är påfylld med massor av nya fräscha tyger och Zannaz brukar ge riktigt god rabatt när vi har workshops! Det tackar vi för!

Det blir en riktigt intensiv eftermiddag med massor av sömnad och glada skratt tillsammans med likasinnade! Jag finns med hela tiden och hjälper er!

Anmäl ditt intresse till christinassytips@gmail.com så får du ett mejl med mer information utav mig. Max nio deltagare och minimum 6 deltagare för att kursen ska bli av (Betald kurs=garanterad plats). Anmälan är bindande, men inte personlig. Får du förhinder så kan du lämna över din plats till någon annan. Skulle workshopen bli inställd så får du hela beloppet tillbaka, så klart!

Pris: 1000 kr och då ingår material, fika och lättare mat/sallad!

Jag och Zannaz med personal ser framemot en fantastisk torsdag tillsammans med er!

Sy är livet! 🙂

/Christina ❤

 

Annons

2 kommentarer på “Sy-workshop!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s