Lite av varje

Nya etiketter

Idag så kom äntligen mina nya etiketter! Vad nöjd jag blev. Jag har precis som tidigare valt vävda etiketter för jag tycker att det är så fint. Tidigare har jag haft etiketter med invikta kortsidor och använt limpenna eller Vliesofix när jag monterat dem för att det skulle bli fint och rakt. Denna gång valde jag stryka-på-etikett direkt, jag kommer visserligen att sy runt om dem ändå, men det kommer ju att gå så mycket lättare.

Ha en härlig syvecka!

/Christina ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s