Coverlock & Top cover · Lite av varje · Sy i trikå

Första plagget!

Så här blev första plagget med nya symaskinen. Men, jag måste erkänna att just här valde jag bort täcksömmen eftersom tyget är så mönstrat. Underbar viskosjersey som jag hittade hos Zannaz i Åstorp för några veckor sedan. Jag tror dock att denna får mogna lite innan jag ‘vågar’ ha den på! Det brukar bli så för mig med så mönstrade plagg! 🙂

Ha en skön arbetsvecka, det ska jag ha! 🙂

/Christina ❤

Annons

4 kommentarer på “Första plagget!

  1. Jag håller på att sy en tunika till min lilla flicka. Den skall ha en va 20 cm lång dragkedja där bak. En sån där dragkedja som inte syns. Kommer inte på namnet på svenska. Den skall gå från mb och ned åt en bit . Har pysslat och sprätta upp, men nej..vad gör jag gör fel.
    Om du skulle i mån av tid kanske visa ett bra sätt att göra det på.
    Mvh.Sirpa

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s