Coverlock & Top cover · Lite av varje

Äntligen har den kommit!

Jag är nu äntligen ägare av Brothers nya täcksömsmaskin! Wow vad kul det är att sy på den! Fint syr den också! Det är inte ofta det är kö hos återförsäljare av symaskiner, men denna maskin är det kö på! Det kommer bara in några få i taget och nu var det min tur! Genast var jag igång och sydde tre tunikor av bara farten! Tack Zanna på zannaz.se för att du tog in denna ljuvliga maskin! Nu ska det sys!

Ha en skön sysöndag!

/Christina

Annons

9 kommentarer på “Äntligen har den kommit!

 1. Lycko dig som är ägare till en sån fin maskin. Hade kunnat överväga en såndan iställetföf Janome jag köpte för inte så många hundralappar mer. (hade ingen aning om denna)
  Du kan väl om du får tid över demonstrera den gör oss..
  Kram.

  Gilla

 2. Jag är också lycklig (hoppas jag) ägare till en och fick den för snart 14 dagar sedan, men åkte på semester och har bara hunnit testsy topstitchsömmen. Den gick som smort och trådkedjan funkade. Underbart om du som är så skicklig och dessutom en fantastisk pedagog kan göra ännu en film för oss andra att se.

  Gilla

   1. Hej! Det låter underbart! Jag har en Singer coverstitch och inte lyckats med en hel söm utan hoppstygn. Det får nog bli att investera i en sådan. Tack för alla tips du delger !

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s