Lite av varje

Byta tyg&sybehörs-paket!

Nu börjar det lacka mot jul och många av oss skulle gärna vilja ha en fin julklapp med det bästa vi vet: TYG & SYBEHÖR, eller hur? Dessutom är det många av oss som har en hel del fina tyger och annat hemma som kanske borde byta ägare?

Därför tänker jag nu att vi byter paket med varann! Visst är detta ett lotteri, vissa vinster kommer att vara bättre än andra, men jag hoppas och tror att alla vill ge bort nåt fint och få nåt fint tillbaka! Gör så här: Packa ett fint paket med ett uppskattat värde av 200-300 kronor. Det kan vara tyger, sybehör, en ny sax, band eller något annat fint. Inte rester under 50 cm till vuxen och inte färdiga alster (mer än som en bonus).

Välj en kategori Vuxen-barn-lappteknik-retro.

Skicka ett mail till: bytatygpaket@gmail.com senast den 26 november.

Skriv i ämnesraden vilken kategori du önskar, skriv ‘kvittar’ om det inte spelar någon roll (du byter inom samma kategori). Skriv i mejlet: Namn, adress och telefonnummer.  Du kommer sedan att få ett vidareskickat mejl från mig från någon annan som vill vara med, så får ni två byta med varann! Jag ska försöka att vara snabb att skicka ut era svarsmejl för paketet ska absolut skickas från er senast den 10 december.

Jag kan tyvärr inte ta ansvar för innehållet i paket eller att det skickas som det ska, men jag tror att alla ni som vill vara med är seriösa! Därför är det viktigt att ni skriver telefonnummer så att ni kan nå varann.

Hoppas att detta kommer att skänka glädje till många av er! Själv har jag redan i tanken ett riktigt fint lyxigt paket som jag vill skicka till någon av er där ute!

Ha det gott

/Christina

 

 

 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s