Lite av varje

Byta-tyg&sybehörs-paket!

Wow! Nu börjar listan med byta paket-deltagare bli lång! Vad kul att det är många som hänger på! Själv är jag mest sugen på vuxenkategorin, men kan kanske inte hålla mig från att vara med i några andra också! Det är ju så kul att få julklappar med tyg och sånt! Jag kommer att börja sortera adresserna efter 22.00 ikväll och hoppas kunna skicka ut adress-byten till er i början på veckan. Har du inte anmält dig ännu? då är det hög tid nu! 🙂 Gör så här:

Skicka ett mail till: bytatygpaket@gmail.com senast den 26 november 2017.

Skriv i ämnesraden vilken kategori du önskar, skriv ‘kvittar’ om det inte spelar någon roll (du byter inom samma kategori). Skriv i mejlet: Namn, adress och telefonnummer.  Du kommer sedan att få ett vidareskickat mejl från mig från någon annan som vill vara med, så får ni två byta med varann! Jag ska försöka att vara snabb att skicka ut era svarsmejl för paketet ska absolut skickas från er senast den 10 december. Full info hittar du i originalinlägget på christinassytips.com från den 19 november 2017.

Lycka till!

/Christina ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s