Lite av varje

Musikhjälpen!

Varje minut säljs fyra barn i sexhandeln världen över. Mörkertalen är enorma eftersom det ofta sker i det dolda på internet där få av brotten upptäcks. För många som lever i fattigdom finns inga andra alternativ till försörjning än att sälja sin kropp och sexhandeln med barn har blivit en växande miljardindustri. Musikhjälpens tema 2017 är därför Barn är inte till salu!
Christinas sytips på Facebook och Youtube är alltid gratis men om du vill kan du bidra med en slant till Musikhjälpen i ‘min’ insamlingsbössa om du tycker att Christinas sytips är bra. Jag arbetar ju med barn och brinner för att varenda unge, oavsett var den bor, ska ha det bra! Kom igen, även en liten slant gör skillnad för ett barn!

Tänk om vi kunde fått in 10 öre för varje visning av ett Christinas sytips-klipp, det skulle bli en bit över 10 000 kr! 🙂

/Christina Palmqvist ❤

http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/christinas-sytips

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s