Lite av varje

God jul! 

Nu är jag mer än mätt, jag har fått fina och nyttiga klappar som jag är väldigt glad för och jag har dessutom firat min julafton med nära och kära. Jag vet att livets lotter inte alltid är rättvisa. Jag skänker en tanke till er/de som är ensamma ikväll. Jag skickar här en extra varm hälsning till just dig som behöver den idag. KRAM! /Christina

I hopp om att hjälpa någon bidrar jag med en slant till de hemlösa i Helsingborg/Värmestugan ikväll. Kanske kan det ge en bit mat eller lite kaffe till några som behöver det.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s