Lite av varje

Förbereder för Symässan!

Äntligen semester! Åh vad härligt. Som grädde på moset så avslutas veckan med symässan i Stockholm. Det är ett par år sedan jag var där senast och då hade ja så dåligt med tid. Denna gång satsar jag och min svägerska på att frossa på mässan på fredagen och sen funderar jag på att komma tillbaka på lördagen på eftermiddagen. Härligt! Vem vet, vi kanske ses! Jag har laddat upp med många tygkassar! De är så roliga att sy. Instruktionen hittar du i lördagens inlägg här på bloggen.

Sy är livet!

/Christina ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s