Lite av varje

Christinas sytips 1år!

Oj, vad fort tiden går! Men också vilket roligt år som avrundades med två heldagar på Sy-festivalen! Ett stort tack till alla som följt, tipsat och stöttat mig under resans gång detta första år! Utan er inget ‘Christinas sytips’! Ett extra stort tack till min älskade och tålmodig make; Dag, som många gånger fått sitta stilla och tyst när jag spelat in!

Vi har kommit hem nu ikväll från Stockholm, åh vad gott det är att komma hem och packa upp allt fint! Så mycket tårtmaterial fanns inte hemma, men ro ihop en minisockerkaksbotten gick ju snabbt… Inte så snygg, men kul symbolvärde!

Go syvecka på er!

/Christina ❤

Annons

10 kommentarer på “Christinas sytips 1år!

 1. Tusen tack för alla fantastiska sytips du levererat under året!!!! Mycket har jag lärt mej, en del kunde jag sen tidigare men framför allt har jag tagit till mej alla dina pedagogiska syknep! Jag kommer att även i fortsättning med glädje följa dina filmer // Kerstin

  Gilla

 2. Stort tack för dina värdefulla tips! Tycker mig vara en hyfsat bra sömmerska, men kör ibland fast i någon detalj. Vad gör man då, jo…kollar in på dina sytips, och hittar alltid en lösning. Du är behaglig att lyssna på och oerhört pedagogisk. TACK!

  Gillad av 1 person

 3. Tusen tack för alla dina sytips. Håller med att du lär ut på ett bra sätt.
  Och du har så mycket kunskap i sömnad.
  Finns det något du inte kan? Håller med dig om att varför köpa kläder om man kan sy själv..kram

  Gillad av 1 person

  1. Tack Sirpa! Ja, det är klart att det finns, men det gör mig nyfiken så att jag vill testa det med! Nu på Sy- och hantverksfestivalen passade jag på att lära mig nålbindning, så det kan jag i alla fall grunden i nu! 🙂 Kram Christina ❤

   Gilla

   1. Hejsan!
    Jag var tvungen att googla på nålbindning. Tänk att det finns så mycket olika saker man skulle kunna lära sig. ❤

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s