Lite av varje

Semesterkryssning!

Nu har jag och maken varit på lite semesterkryssning till Gdynia. Självklart blev det både nöjen, tyg & sybehör! 500 meter tråd kostade ca 7 svenska kronor styck. Jag köpte på mig lite till covern… Elastan-tråd till dekortråd till Top-covern kostade ca 9 svenska kronor styck, så det var jag ju tvungen att testa. Jag gissar att dessa är bra till t ex baddräkter. Lite ulltyger är ju ett måste när jag är utomlands… och sen hittade jag bomullstyg med katter, jag har ingen aning om vad det ska vara till, jag bara villhövde det! 🙂 Så kan det gå! Nu är jag trött men nöjd. Ska klappa lite på mina nya tyger, tror jag.

Ha en syig vecka!

/Christina ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s