Lite av varje

Terapi sömnad!

Dagen igår var en sån där dag som jag gärna hade suddat bort, jag var trött och sliten. Vad göra? Fram med mönster, sax och tyg, så klart! Världens bästa terapi när jag är hängig. Ett stort bonus är att jag nu har en ny fin klänning, dessutom!

Vad är då kontentan av detta? Jo, skriv ut tyg och symaskin på recept och gör världen både gladare och syigare! 😉

Glad sypåsk på er! 🐥

/Christina ❤

Annons

4 kommentarer på “Terapi sömnad!

 1. Wauchi! Vilket fint tyg och givetvis fin klänning och sömnad. Ser att du sytt med heter det tre nålar?! Med covern. Blir så proffsigt.
  Ha en skön påskhelg. Kram.

  Gillad av 1 person

 2. Hej Christina! Taxiförare alla fina tips och all energi du lägger ner för att lära oss andra. Idag skulle jag sy mig en klänning och fålla halsringningen precis som du gjort. Men när jag sydde så att två nålar gick genom dubbelt tyg och en gick genom enkelt, som du också gjort, så blev sömmen inte elastisk. Sydde jag då alla nålar gick genom tre lager blev den superelastisk och fin. Har du någon aning om varför? Jag sydde med min Babylock Coverstitch i viscosjersey med Gutterman mara 120-tråd. Tack på förhand ifall du har möjlighet att svara. Vänliga hälsningar Hanna

  Gilla

 3. Hej Hanna! Oj, det där var en svår fråga. Jag har en Brother 3550 och har aldrig haft en Babylock (tidigare har jag haft Janome och Pfaff). Jag känner inte igen problemet du beskriver. Så tyvärr får jag be dig fråga din återförsäljare. /Christina ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s