Lite av varje

The Uncut Cat

Vi har två katter, Lisa och Oscar. Båda två dras till klippbordet så fort jag närmar mig det. Då vill de ha kel och all min uppmärksamhet! Detta är sällan något problem, jag älskar våra kissar men ibland så funkar det bara inte. Till exempel när jag skär ut mönster med rullkniven, tänk om jag skulle skada någon av dem, hemska tanke! Eller när jag spelar in en tutorial, kissarna har tvingat mig till omtagningar massor av gånger! Oftast klipps detta bort helt, ibland får de vara med på ett litet hörn. På mässan i Malmö förra helgen pratade vi om detta och jag lovade att visa ett kattklipp! Här spelar jag in hur jag syr en tenniströja men Lisa tycker att jag ska klappa henne istället. Obs, jag har snabbat upp filmen 50%. Så här bjuder jag på lite kattfilm! Varsågoda!

Sy OCH katter är livet!

/Christina ❤

Annons

4 kommentarer på “The Uncut Cat

  1. Tack för många fina tips och videor du delar med oss entusiaster!
    Skrattade gott åt Lisa i klippet med tenniströjan häromdagen och delade det (med tidsangivelse) i kattgruppen Galna Kattmänniskor på FB (En i princip gnällbefriad kattgrupp som uppskattar allt med katt, nästan) Da’n efter kom detta så då var jag ju tvungen att komplettera och dela det med, eller hur! 😉

    Nu ska jag utnyttja påsklovet här till att sy på min fina, välskötta, Husqvarna Automatic 21A som jag nyligen fått ta över från min 80-åriga mor – nuförtiden stickar hon ”bara”. 😀

    Gilla

  2. Visst är de gulliga, de små kattliven! De måste ju se vad vi håller på med, så de inte går miste om något spännande! De är dock inte särskilt hjälpsamma när man ibland sitter vid symaskinen och undrar hur man ska göra. Men då kan man ju alltid titta på dina sytips, Christina. Du har löst många av mina problem när jag syr. Tack !

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s