Lite av varje

Äntligen en riktig trådtavla!

För cirka tjugo år sedan hade jag en egen liten syateljé med en mindre sybehör affär. Jag sydde till Allers, några mindre företag samt till privatpersoner. Jag tyckte att det var tufft att ta ordentligt betalt så när jag blev erbjuden ett lärarjobb la jag ner företaget. Inne i ateljén hade jag en jättestor håltavla med metallspjut till all tråd. Kanonbra! Idag har jag letat fram mina gamla spjut och köpt en ny mindre trådtavla. Tada! Det blev så här bra! Tyvärr har jag varit generös och givit bort många spjut, men några hundra fick jag upp idag. Äntligen lite ordning på rullarna. Tyvärr hade jag inte spjut till alla, men jag får köpa fler vid tillfälle. Jag tyckte att det blev ganska fint i alla fall (jag är inte partisk alls… 😉) Ha det sy skönt i sommarkvällen /Christina ❤

Annons

6 kommentarer på “Äntligen en riktig trådtavla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s