Lite av varje

Kattgalen sömnad!

I helgen sydde jag lite galna sommarkläder. För visst kan man få vara lite galen ibland? Tyget har jag köpt utomlands på semester och eftersom jag är galen i katter så passar det mig perfekt. Blusmönstret är mitt eget och shortsen är ett tidningsmönster från förra året. Nu är frågan bara: Vågar jag gå ut i detta? 😀

Ha en skön sy-torsdag!

/Christina ❤

Annons

5 kommentarer på “Kattgalen sömnad!

 1. Men så söt..jag gillar och katter, varför vi har tre honor..mamman och hennes ungar, som är stora nu..Kitty, Ilo (I love You) och Perla.
  Vet du!
  Nu ska jag inom kort ge mig på att du en bomberjacka till Felicia. Den första jag sydde har hon växt ur. Visst kan jag använda mig av en normal typ luvttöja med dragkedja. Bara göra krage till. Jag har bomberjacka mönster, men den har raglaärmar. Känns svårt att göra foder till det mönstret.
  Ska bli mig ett sant nöje att följa din Youtube klipp på bomberjackan igen.
  Har sytt ganska flitigt och lärt mig mycket igenom dig.
  Väntar på att tyget som jag beställde..💥
  Ha en härlig sy dag ❤️

  Gillad av 1 person

  1. Vad kul! Om du använder ett mönster för trikå/joggingtyg så bör du använda ett töjigt tyg. Min egen bomberjacka är i bomull/lycra. Funkar utmärkt. Ha det gott! /Christina ❤

   Gilla

 2. Självklart! Ha en skön sommar😺

  Hälsningar Pia ”PiLen” Skapelser i återvunnet material

  Pia Lundström Bjällervägen 14 69142 Karlskoga Tel 0735959574

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s