Fållar & kanter · Lite av varje · Sy kragar och manchetter mm

All kärlek till DIG!

All kärlek från mig till dig som läser detta. ❤ ❤ ❤

Jag vet inte om du ser samma sak som jag på bilden ovan, men när jag såg den vyn på min dator idag, så blev jag så rörd att jag fick tårar i ögonen. Mina små film-sy-tips har visats i drygt EN MILJON VISNINGSMINUTER! Det är helt galet. Jag tackar för den härliga respons jag får från er, alla kluriga frågor och alla fina ord. Ni inspirerar mig att fortsätta!

En liten önskan från mig… När du sytt något där du tagit hjälp utav mina filmer och lägger ut på sociala medier, skriv: #Christinassytips så samlas bilderna på min Instagram så att fler kan låta sig inspireras! Dagens dela-kultur är i sina bästa delar helt underbar!

Fler filmer kommer och glöm inte att prenumerera på Christinas sytips på Youtube, då kommer sytipsen att prioriteras av Youtube och visas för ännu fler! Min ‘mission’ är att göra världen syigare, så häng på! 🙂

Nu ska jag gå och fira med nåt gott!

Jag önskar DIG en underbart syig helg!

Kram /Christina ❤

PS. Skickar med en länk till den allra mest visade filmen (av 130 filmer), den har visats i sammanlagt drygt 73 000 minuter och nästan 15 000 gånger.

Annons

6 kommentarer på “All kärlek till DIG!

 1. Tack Christina för alla bra tips. Om du kan ge tips på hur man på bästa sätt får rätt storlek på det man syr skulle jag vara dig evigt tacksam😍😍
  Klart att jag vill dela!!
  Gunmarie

  Gilla

  1. Det gäller att följa det enskilda mönstrets måttabell. Här får man dessutom tänka på att den som gjort mönstret kanske tycker att det ska sitta lösare/tightare än man själv tänkt. Mät gärna på mönstret, om du är osäker. Ett plagg i vävt tyg som ska sitta mot kroppen ska ha ca 2 cm rörelsevidd, alltså kroppsmått + 2 cm. Ha det gott! /Christina ❤

   Gilla

 2. Detta är ju bevis , svart på vitt, att alla dina sy filmer är behövliga och att det finns många av oss som tycker om att sy, som behöver vägledning.
  Vem kan göra det bättre än en som du som sytt
  ” i över 30år”. Du visar hur det kommer att se ut när det är färdigt och redan där blir resan till det färdiga överskådligt och intressant.
  Finns många många olika syfilmer som vi alla vet.
  Och det tråkigaste är att många pladdrar sååå mycket om sig själva och allt och inget. Innan dom ens lyft en knappnål..eller kommit till saken så ja, jag tröttnar innan dom visat vad det är dom ska göra..klart man kan spola framåt….men nej..
  Jag bara älskar ditt sätt att visa och prata..väntar med spänning inför nästa filmsnutt av Christinas sytips. Och detta är inte tomma superlativ men du är BÄST! Kram

  Gillad av 1 person

  1. Tack snälla Sirpa! Så roligt att min tanke och andemening går fram. Du får till min tanke så bra i ditt inlägg, om att filmerna ska visa det som är viktigt och inte mig! 😍 Tack för de fina orden. /Christina ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s