Önskefilmer · Fållar & kanter · Sy i trikå · Sy kragar och manchetter mm

Halsringning med tunn kant

När jag la ut bilder på mina pyjamasar i veckan så var det flera som frågade efter hur jag gör mina halsringningar. Eftersom jag inte följer fotbolls-VM så har jag just nu lite extra sytid. Därför bjuder jag idag på ännu en halsringning. Håll tillgodo!

Ha en skön SY-söndag!

/Christina ❤

Annons

2 kommentarer på “Halsringning med tunn kant

  1. Måste bara säga vilka fantastiska tips. Jag har sytt två av dina fina trädgårdsförkläden. Jag har då tipsat om din blogg. Är det okej om jag i inlägg när jag sytt efter dina filmer, även om jag gör lite egna förändringar länkar till din blogg. För jag vill verkligen att andra också så skall få ta del av dina så lärorika filmer. Ett stort tack.
    https://blommorifonstret.blogspot.com/

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s