Önskefilmer · Fållar & kanter · Sy i trikå · Sy kragar och manchetter mm

Halsringning med band på insidan

Idag när jag besökte ,in vanliga lokala tygaffär och gick och pratade med Mia & Lena som jobbar där så utbrast en kund i butiken: ‘Är det inte Christina? Jag känner igen den rösten!’ Det var kul, ett gäng på fyra tjejer som brukar träffas och sy & sticka. De hade sett mina små filmer och tyckte att det var kul att se hur jag ser ut, inte bara min röst! Haha! Jag undrade om de hade några film-önskemål, men det kom inte fram något som var helt konkret.

Däremot så har jag fått en annan förfrågan idag, hur man gör en halsringning med ett band på baksidan och bara en stickning på framsidan. Det är inte så svårt, men tyget i bandet bör vara väldigt tunt. Jag skar mitt 3,5 cm brett. OBS! Om du syr på overlock, då ska du inte skära bort något alls!

Hoppas att du också har lite SYmester i sommar!

/Christina ❤

 

 

Annons

9 kommentarer på “Halsringning med band på insidan

 1. Tack för att du orkar lära oss så mycket!!!
  En önskan, om den inte redan finns. Sy snygg v-ringning i trikåplagg. Jag hittar ingen sån film bland dina, men leta nog dåligt. Ha det gott Christina. 🌷

  Gillad av 1 person

 2. Det där var en ny variant som jag inte sett förut, så snyggt det blev!

  Det lär helt klart bli en del hemma-SYmester under juli men jag undrar och hoppas ju… Kommer jag att åka till Täby? 😀 Finnnns det nån chans att det bli repris på förra sommarens bästa dag? 🙂 🙂 En wooorkshop. Eller var det så att din vän skulle sluta på jobbet/har slutat så att
  ‘sysalen’ inte är tillgänglig?

  (Har lagt in lite skräp (X) efter min mailadress eftersom jag inte kan kommentera annars. WordPress känner igen min mailadress och kräver att jag ska logga in på mitt konto och det har ingen lust med).

  Gilla

 3. Tack för en jättebra sytipsfilm! Jag undrar om man kan använda samma teknik i ”ärmhålet” på ett linne, och ifall det är ngt särskilt man borde tänka på isf?

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s