Sy fickor

Sponsor-snippa!

STOPP STOPP STOPP Just nu är det beställningsstopp på snippor!

Att driva Christinas sytips var från början ett nästan gratis projekt. Lite programvara, blogghyra mm, men inga större utgifter. Efterhand så har ju projektet växt enormt och nya behov har skapats eftersom jag lär mig mer och mer och blir därmed mer kräsen när det gäller kvalitén. Jag vill helst inte ta betalt för att ni tar del av filmerna, men vad tror ni om att köpa en sponsor-snippa för 200 kr inkl porto? Jag syr upp i olika fina tyger och skickar en snippa till den som vill vara med och sponsra! Frivilligt, så klart! Vad tycker du? Om detta slår väl ut så kan jag tänka mig att sy lite andra små lättskickade saker också. Kom med respons!

Ha en skön syig helg!

/Christina ❤

Annons

34 kommentarer på “Sponsor-snippa!

 1. Det tycker jag låter toppen.
  Jag sponsrar gärna för att få möjlighet att fortsätta att se dina fantastiska filmer. /Hillevi

  Gillad av 1 person

 2. Klart jag sponsrar! Tänk om man haft en sån ”syfröken” som du är när man gick i skolan, då kanske syintresset hade väckts lite tidigare. Dina filmer är så bra och pedagogiska. Tack!
  Mimmi i Göteborg

  Gillad av 1 person

 3. Du är ju hur bra som helst! Jag sponsrar mer än gärna! Ovärdeliga tips och trix lär du ut riktigt pedagogiskt och bra! Tack!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s