Lite av varje

Oj, vad många paket med snippor!

Denna helg har jag varit nästan helt fokuserad på att sy och packa sponsorsnippor! Det är helt fantastiskt vilka snälla och generösa följare Christinas sytips har! Jag har visserligen varit iväg och köpt mer material, men nu är det också slut, så i morgon skickar jag iväg de flesta men några få blev inte klara eftersom brodyren tog slut (Jag hade drygt 20 meter). Det fixar jag i morgon. Tack alla som hört av sig på olika sätt, ni hjälper till att hålla igång mina sytips!

Ha en syig vecka!

/Christina ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s