Lite av varje

Sponsor-tags!

Att driva Christinas sytips var från början ett nästan gratis projekt. Lite programvara, blogghyra mm, men inga större utgifter. Efterhand så har ju projektet växt enormt och nya behov har skapats eftersom jag lär mig mer och mer och blir därmed mer kräsen när det gäller kvalitén. Jag vill inte att det ska kosta att titta på mina sytips, utan den som vill bidra gör det helt frivilligt! Denna gång har jag sytt bagagetaggar/adressfodral för 200 kr/st inklusive pack & porto. En perfekt julklapp som dessutom går lätt att skicka.  Jag har sytt upp dessa i olika fina tyger och skickar en ‘tag’ inom den färggrupp som ni önskar! Jag kan tyvärr inte garantera att man får en uggla om man skriver t ex ‘uggla’, men du kan chansa, om du vill. Jag kan komplettera med fler om en färgkategori tar slut, men jag har inte mer av vissa av tygerna (t ex uggle-tyget).

Storlek: ca 4 x 9 cm, hanken är ca 15 cm lång.

Swish; 0705673373

Kolla gärna på filmen nedan, så ser du lite mer hur de ser ut! Detta är helt min egen design och mönstret finns inte att köpa.

Ha en skön syig helg!

/Christina ❤

 

Annons

5 kommentarer på “Sponsor-tags!

 1. Jag sponsrar gärna och tar tacksamt emot en tag 😘 Om möjligt skulle jag gärna dessutom ta emot ett mönster alternativt en beskrivning på hur du gör din tag – den ser både snygg och praktisk ut 😉💗// Kerstin

  Gilla

 2. Hej Christina!

  Har just swishat över 200 kr för en ”sponsortag” 😉 Om möjligt gärna en i rött/svart och med hjärta 🤭 men alla är nog lika snygga!

  Jag skulle också gärna köpa ditt mönster för tag sen – precis som du säger – en ypperlig liten extra gåva vid lämpligt tillfälle …. Ser också att du skriver att mönstret inte finns att köpa – men du kanske ändrar dej om tillräckligt många visar intresse …?

  Min adress för den nu köpta taggen är: Kerstin Caesar Storängsalle’n 6 B 61432 Söderköping

  Tack för alla fina filmer med ovärderlig syhjälp 💕

  Varma hälsningar /// Kerstin

  Gilla

 3. Hej. Vilken smart bagagetagg. Sponsrar gärna och önskar svart eller rosa med hjärtan men det blir bra med var du har om det inte finns. Dina filmer är så bra och pedagogiska och vill att du fortsätter

  Anneli Lund Hultquist Astrakanvägen 22 31170 Falkenberg

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s