Lite av varje

Så mycket värme och kärlek!

Oj, vilken härlig helg! Jag la ut en förfrågan om Sponsor-Tags igår och vilken trevlig respons jag fått, så många värmande ord! Jag vill tacka alla som kommit med ett bidrag till Christinas sytips, stort som smått. Jag är precis lika glad och lycklig för 20 kronor som för 200. Det är ju därför jag vill att filmerna ska vara gratis att se på, vi har alla så olika förutsättningar. Jag vill tacka er alla men också berätta att alla Tag’s är skickade ut till er idag (förutom en till Norge) så ni bör ha dem i mitten på veckan. Jag hoppas att ni gillar dem, de är sydda av mig med kärlek till er! Nu är min Tag’s-låda i stort sett tom, så nu syr jag efterhand det kommer en förfrågning. Alla ugglor är slut, men knappar finns med både ljus och mörk botten samt en del hjärtan. Dessutom finns ylletyg i alla nyanser, passar perfekt till tags!

Än en gång, stort tack till er alla och en önskan om en syig vecka!

Kram Christina ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s