Sytrix

Ett syrum börjar att ta form

Nu har mitt syrum varit nerpackat i flera veckor på grund av renovering. Vi har fått insatt nya fönster, vi har målat väggarna, lagt nytt golv och satt upp nya snygga golvlister. Igår köpte vi lite nya hyllor, bordsskivor, skåpsdörrar mm. Och nu har jag byggt ihop en ‘sy-ö’ som jag är väldigt nöjd med. Bild kommer snart! Det sista jag fick upp idag var mina älskade symaskiner! 😍 Det blev precis så som jag tänkt! Härligt! Det vänstra bordet är mitt gamla sy bord och det högra är delar av mitt gamla klippbord + ben. Nu ska bara tyger och sybehör packas upp igen! Pust!

Jag önskar dig en syig helg!

/Christina ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s