Lite av varje

Äntligen är syrummet klart!

Så här blev till slut mitt syrum! Efter mycket slit och släp så är syrummet klart, njae… inte riktigt, gardinerna ska upp idag, men i övrigt klart! Jag delar detta mer er för att inspirera! Rummet är en del i ett lite större rum med ‘kontor’ i andra änden. Denna del är ca 2,6 x 3,6 meter. Det jag är mest nöjd med är min ‘klippbords-ö’ som jag kan gå runt om när jag ska klippa ut i tyg. I slutet av filmsnutten, efter eftertexten visar jag en ritning på klippbords-ön’.

Jag önskar dig en syig söndag!

/Christina ❤

Annons

2 kommentarer på “Äntligen är syrummet klart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s