Lite av varje

Först ut: En tunika!

Idag har jag invigt mitt nya syrum med att ta fram ett sånt där tyg som jag gått och klappat på länge. Ni vet, sådär som bara vi sygalna förstår! Detta är en panel från Stenzo och är väl tänkt att vara enfärgad upptill och ha rosor i nederkanten… men jag kände att det inte riktigt var min stil, så jag höll upp tyget upp och ner, och kom snabbt fram till att det är ju så här jag vill att den ska se ut! Jag fick dock problem på vägen, tyget räckte inte men jag löste det genom att göra den något kortare än tänkt och dessutom göra flera skarvar på undersidan av ärmen, där det syns som minst. Mönstret är helt mitt eget och ni som följt mig ett tag känner säkert igen modellen. Nu är den i alla fall klar och jag känner mig så nöjd! Nu vågar jag köpa fler paneler!

Jag önskar dig en riktigt syig vecka!

/Christina ❤

Annons

2 kommentarer på “Först ut: En tunika!

  1. Grattis till det fina syrummet. Blev riktigt fräscht. Där är det skönt att sitta och sy. Själv har jag inte vågat mig på att sy pga ryggoperationen. Men dessvärre är jag oxå den galna sytanten som går till syrummet och fingrar på diverse tyger och tänker det ska jag sy av det och vad ska jag göra med detta tyg..varför i hela fridens namn har jag köpt sånt tyg.. hur tänkte jag… Ja, som en äkta sytoka.😂
    Och tunikan wau! Hur fin, och Christina som helst. Det är bra att ha egen smak och göra som man själv vill och tycker. Det är en stor del av tjusningen av att sy. Låta den egna kreativiteten få flöda Du är bäst. Godnatt min skatt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s