Lite av varje

Tittarnas önskelista!

Har du ett eget önskemål om vad kommande ‘Christinas sytips-filmer’ ska handla om? Vad vill du lära dig? Jag har gjort ett litet dokument där du kan skriva in dina önskemål. Min tanke är att ha dessa samlade på ett ställe och inte i olika kommentarsfält på olika Facebooksidor. Det är så lätt att missa eller glömma. Framförallt är det inte alltid så lätt att hitta tillbaka till gamla inlägg med önskemål. Jag hoppas att du tycker att detta är lite kul! Försök att förklara kortfattat vad du önskar, gärna ganska exakt. Det är större chans att det blir en film som just du önskar dig om du skriver in sömnadsdetaljer än om du skriver t ex : en kostym.

Här hittar du dokumentet: Önskelista till Christinas sytips!

Jag hoppas att du får ett riktigt syigt veckoslut!

/Christina ❤

 

Annons

En kommentar på “Tittarnas önskelista!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s