Sytrix

Vill så gärna sy en egen logotype…

Jag har länge velat sy en egen logotype. Jag köpte en jätteliten Brother brodérmaskin för att få till detta, men jag har inte riktigt haft tid eller energi för det. Nu ikväll har jag testat, och det blev ganska bra, i alla fall för att vara det allra första utkastet. Jag måste tillägga att det här med broderisymaskiner inte riktigt är min grej, så jag kan varken datorprogrammet ordentligt eller symaskinen. Men, vi håller på att lära känna varandra nu! Jag har nu bara kört på programmets automatiska inställningar och då är detta väldigt enkelt. Jag gör detta på samma sätt med mina lite äldre elever i skolan, de får rita en bild som de sedan syr på symaskinen, så lär vi oss tillsammans! Så kul! Här visar jag mina stapplande försök till en sydd logotype! Tanken är att jag ska rita en finare logotype och sedan sy den när jag kan programmet och symaskinen bättre. Men, man måste ju testa och träna först.

Inte direkt ett sytips, men det kanske kan inspirera lite! 🙂

Jag önskar dig en stressfri och syig helg!

/Christina ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s