Bindor till flickor i Kenya · Lite av varje · Sy små ting

Beskrivning på hur du syr en tygbinda!

Jag utlovade en liten tut på hur jag syr en tygbinda, den kommer här! Jag har sytt 45 stycken och fler ska det bli! Det är så kul och det är till nåt så bra! Jag behöver ju faktiskt inte fler tunikor just nu! Vill du inte sy bindor till flickorna i Afrika så kan du sy till dina barn eller till en väninna i julklapp!

Dessa bindor har inte vingar och det ifrågasätts av många. Jag ville också sy dit det, men vår skolsköterska Karin (på min skola) som är mer insatt i denna frågan än vad jag är, sa att till detta ändamål så ska den vara så enkel som möjligt och utan vingar. Jag har stort förtroende för Karin, så jag litar på henne.

Ha en underbar och syig sista vecka i november!

/Christina ❤

Annons

5 kommentarer på “Beskrivning på hur du syr en tygbinda!

 1. Kul och trevlig julklapps idé känns bra att få hjälpa till med trosor och bindor till behövande. Har även sytt en keps till mig själv- Följer sytipsen hela, tiden tycker det är inspirerande.

  Gillad av 1 person

 2. Plasten närmast lakansväven? Det innebär att det är den man ska mot trosan? Och mönstrade trikån mot kroppen? Inte helt självklart för mig! Jag skulle ha använt den tvärtom om ingen hade instruerat mig.

  Gilla

 3. Hej! Vilka fina skydd! Jag undrar om de verkligen ligger på plats i trosan och inte glider runt?
  Mvh Christin

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s