Sytrix

Julklappar som är bra för miljön!

Vad ska man ge till mosters fasters kusin som har allt? Jag tycker att en självscanningskasse som den här är ett perfekt alternativ. Plastkassar ska vi ju inte ha, eller hur? Jag har baserat denna på en färdig självscanningskasse från matbutiken så jag behövde inte fundera över handtag eller så. Jag har tidigare använt sydda kassar, men de vill inte stå upp i kundvagnen när jag handlar/självscannar.Dessa står däremot upp jättebra i vagnen. Jag har haft mina i flera år och slipper gå runt med reklam på kassarna. Snygga är de också!

Sy en, sy flera eller sy till hela släkten! Grundkassen kostar bara en eller två tior!

Känner du igen filmen? Ja, här bjuder jag på en repris, men jag tycker att det är en så bra och miljövänlig julklapp så den tål att visas igen!

Ha en skön och syig söndag!

/Christina ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s