Lite av varje

En härlig kappa i orange ylletyg

Jag hade en bit ylletyg i härligt orange färg i mina gömmor. Ett typiskt Christina-tyg som jag gått och klappat på. Ni som följer min blogg och mina små filmer har nog inte missat att jag gillar orange. Nu har jag äntligen vågat att klippa i tyget. Det var inte så väldigt vågligt eftersom jag använt samma mönster som jag ‘alltid’ använder. Detta är sjunde kappan efter samma grundmönster. Denna gång skippade jag kragen och sydde en oversize-huva istället. Så fin på. Jag får återkomma med en bild på kappan på kroppen, tills vidare får ni hålla tillgodo med min provdocka. Jag har lagt några bilder som ett filmklipp. Jag ska se om jag kan ta några bilder ute i morgon, om jag hinner. Jag ska på mitt livs första mini-lan i morgon eftermiddag i morgon. Vad ska jag nu sy där? Kappan jag skulle sy på är ju redan klar! Det löser sig!

Du har väl inte missat att vara med i min och Jukis tävling? Vinn en biljett till Sy- och hantverksfestivalen i Stockholm i februari en valfri dag! Gilla Christinas sytips och JukiSverige på Facebook. Gissa hur många visningsminuter som Christinas sytips har sammanlagt på Facebook. Skicka svaret till: christinassytips.tavling@gmail.com

Jag önskar dig en syig söndag!

/Christina ❤

Annons

4 kommentarer på “En härlig kappa i orange ylletyg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s