Sytrix

På väg hem igen!

Nu sitter jag lite trött och sliten på väg hen från Sy- och hantverksmässan i Älvsjö i helgen. Så mycket intryck, trevliga människor och idéer! Jag vill tacka alla som medverkat på olika sätt så att jag kunde åka. Dessutom ett stort tack till Marie, Henry och Jana & co i Jukis monter. Vilket gäng! Så välkommen jag känt mig hela helgen. Dessutom har jag träffat väldigt många följare/prenumeranter till mina filmer och jag har fått så otroligt mycket kärlek från er! 😍 Inser tydligt hur stor genomslagskraft Youtube och Facebook mfl har. Tack allihop, älskar er! /Christina ❤

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s